BRIEFLY.WORK

szabadúszó platform

A briefly.work szabadúszó kereső, hazánk leginnovatívabb freelancer platformja. Mely segít összekötni az ötletgazdákat, a megvalósításhoz szükséges szakemberekkel. A webapplikáció fejlesztését a kezdetektől csapatunk végzi.

Webapp megtekintése

Briefly
WiseTrees.eu

Wisetrees.eu

bölcsfák szabadidős kirándulás tervező webalkalmazás

A wisetrees.eu egy a MABOSZ és Interreg által támogatott szabadidős kirándulás tervező alkalmazás. Melynek segítségével a látogatók felfedezhetik Észak-Magyarország és a Felvidék legszebb, legnagyobb, legidősebb fáit.

Webapp megtekintése

azenutam.metropolitan.hu

MetU egyetem pályaválasztási kvíz

A metropolitan egyetem pályaválasztás előtt álló diákokat célozta meg egy általunk fejlesztett quiz játékkal. A quiz kitöltését követően a felhasználó részletes iránymutatást kap a preferenciái alapján javasolt szakról.

Webapp megtekintése

Metu

Válassz minket!

Felkészült csapat

Csapatunk, minden szempontból up2date a legújabb technológiákat és trendeket illetően. Így biztos lehetsz benne, hogy projekted modern ugyanakkor időtálló lesz.

Bizonyított teljesítmény

Csapatunk több ízben bizonyította, hogy az ötlettől a teljes megvalósításig mindenben szakértő támogatást nyújtunk. Mindig szem előtt tartva a megrendelői igényeket.

Hatékony kommunikáció

Mi nem traktálunk felesleges meetingekkel mert tudjuk hogy az idő a legnagyobb érték. Csak akkor fordulunk hozzád ha nélkülözhetetlen a jóváhagyásod.

Kezdjük el a közös munkát!

Vedd fel velünk a kapcsolatot és mesélj projektedről egy ingyenes online meetingen.

1 + 3 =