Segítség a tervezéstől a karbantartásig.

Egyedi vagy üzleti Weboldal készítés

honlap-keszites

Miért legyen

MODERN EGYEDI HONLAPOD?

 Napjainkban gyakori, hogy leendő ügyfeleink online találnak ránk, lépnek velünk először kapcsolatba. Ahogy egy személyes találkozó során, úgy online is tapasztalunk egy első benyomást amikor egy weboldalra érkezünk. A menü, a szövegek és a képek minőségét tudat alatt is értékeljük, és levonunk bizonyos következtetéseket az oldal üzemeltetőjéről. Ezért minden üzlet számára fontos prioritás kell, hogy legyen az online megjelenés, és annak minősége. Egy elavult, az internet hőskorát idéző rendezetlen weboldal könnyen elijesztheti a potenciális ügyfeleket. 

Leginkább azért mert nem ehhez szoktak. Egy átlag okostelefon/internet használó, napi több órát tölt böngészéssel olyan letisztult és a legfrissebb dizájnt hordozó applikációk használatával mint a facebook vagy az instagram. Amikor egy ilyen felhasználó, egy ritkán frissített elavult honlappal találkozik, akaratlanul is érzi a minőségi különbséget és tudat alatt levonja a következtetést majd inkább ott folytatja a böngészést ahol a már megszokott minőségű tartalmak fogadják. Ezzel a vállalkozás veszít egy ügyfelet anélkül, hogy egyáltalán lehetősége lett volna bizonyítani szolgáltatása,

terméke minőségét. Ezzel egyértelmű hátrányba kerül a vetélytársakkal szemben akik evidenciában tartják mind fizikai mind online megjelenési felületeiket. A ZNitech.hu egyszerű úgy nevezett “one stop shop” megoldást nyújt online megjelenése kialakítására modernizálására. Segítségünkkel lényegesen jobb első benyomást tehet potenciális ügyfeleiben, illetve megkönnyítheti a mindennapi ügymenetet például okos foglalási rendszerek kialakításával. Ennek segítségével időt, pénzt és energiát takaríthat meg.

Fejlesztés lépései

ITProjektTervezes
Ügyféligények felmérése

Miután felvetted velünk a kapcsolatot, egy online meeting keretei között van lehetőséged ismertetni az elképzeléseidet. A megbeszélés során igyekszünk felmérni projekted kívánalmait melyek alapján igyekszünk megbecsülni a fejlesztési időt és a várható költségeket. 

DIZÁJN VAGY BRAND BOOK?

Következő lépésként segítségünkkel eldöntheted, hogy egy komplett dizájn alapján vagy egy brand book mentén szeretnéd elkészíttetni a honlapodat. Brand book-os megoldás esetén a költségeid várhatóan alacsonyabbak lesznek és gyorsabban elkészülhet a honlapod. Ha azonban egy kész dizájn alapján dolgozunk, úgy már előre biztos lehetsz benne hogy minden pont úgy fog kinézni ahogy azt egy grafikus megtervezte.

OnlineMeeting
OnlineMeeting
DOMAIN ÉS TÁRHELY BIZTOSÍTÁSA

Ha a dizájnt vagy a brand bookot jóváhagytad elkezdődhet a fejlesztés. Mi ezt gyakran a majdani végleges domainen tárhelyen szoktuk végezni, így neked megrendelőként folyamatosan lehetőséged van nyomon követni honlapod alakulását. Ehhez szükséged lesz egy domain-re és egy tárhelyre melynek kiválasztását és konfigurálását teljes egészében ránk bízhatod.

TARTALOMKEZELŐ KIVÁLASZTÁSA

Honlapod kívánalmai alapján javaslatokkal látunk el a tartalomkezelő kiválasztásában. Ez attól függően változhat, hogy milyen gyakran szeretnéd frissíteni a honlapon megjelenített tartalmakat. Egyszerűbb személyes és üzleti weboldalak, webshopok esetén WordPress-t szoktunk használni. Tapasztalataink alapján ennek használatát könnyen eltudják sajátítani megrendelőink. Így apróbb változtatásokat akár maguk is tudnak eszközölni a fejlesztés lezárultát követően.

OnlineMeeting
OnlineMeeting
SZÖVEGEK ÉS KÉPEK

Mivel saját üzletedet te ismered a legjobban, mi mindig azt javasoljuk hogy megrendelőink maguk biztosítsák a honlapon megjelenítendő képeket szövegeket. Amennyiben azonban erre nincs lehetőséged javasoljuk szövegíró bevonását, így neked elegendő mindössze egy átfogó képet adnod projektedről a szövegíró számára, majd jóváhagyni az általa szerkesztett tartalmat.

FEJLESZTÉS

Amennyiben mind a szöveges és a vizuális tartalmakat illetően is megegyeztünk veled. Valamint a dizájnban is egyetértünk elkezdődik az implementáció. Melynek során valós környezetben felépítjük honlapodat, így te valós időben nyomon követheted annak alakulását.

OnlineMeeting
OnlineMeeting
VISSZAJELZÉS

Ha késznek ítéljük honlapodat megkérünk, hogy tüzetesen nézd át azt és bizonyosodj meg róla, hogy minden megfelelően működik. Amennyiben hibára vagy hiányosságra bukkansz azt javítjuk és ezt a részfolyamatot ismételjük addig ameddig nem vagy elégedett az eredménnyel.

Támogatás

Mikor honlapod már éles környezetben fut, gyakran merülnek fel újabb kérdések esetleges igények amire a fejlesztés során még nem gondoltál. Az ilyen jellegű kisebb javításokat támogatás keretei között havi rendelkezésreállási idő erejéig biztosítjuk.

OnlineMeeting

GYAKORI kérdések

SZERETNÉK EGY HONLAPOT MIT TEGYEK?

Kérjük a kapcsolat fül alatt pár mondatban ismertesd velünk, hogy mire lenne szükséged. A megkeresést követően felvesszük veled a kapcsolatot, és egy online meeting keretei között ellátunk minden tudnivalóval ami a továbblépéshez szükséges.

KAPOK TÁRHELYET A WEBOLDALHOZ?

A nálunk megrendelt webolaladhoz 1 évig ingyenesen biztosítjuk a tárhelyet. Ezt követően a mindenkori évi 1 alkalommal szükséges rendezned a tárhelyed és a domained éves költségeit. Ez nagyságrendileg 15-30ezer forintos költség évente.

VAN EGY STARTUP ÖTLETEM, DE A FINANSZÍROZÁS NEM BIZTOSÍTOTT. EZZEL IS KERESHETLEK TITEKET?

Sajnos csak abban az esetben fogunk tudni érdemben foglalkozni a termékeddel ha annak finanszírozása már biztosított. De ne csüggedj, több startap inkubátor, angel investor csoport is működik magyarországon. Amennyiben ők támogatnak téged tőkével mi szívesen megvalósítjuk az ötletedet.

VAN EGY MEGLÉVŐ ALKALMAZÁSOM / HONLAPOM, TUDTOK SEGÍTENI A TOVÁBBI FEJLESZTÉSÉBEN?

Természetesen tudunk. Kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot, és egy online meeting keretei között felmérjük fejlesztési igényedet, és pár napon belül ajánlatot adunk a feladatra.

MENNYI IDŐ ALATT KÉSZÜL EL EGY WEBOLDAL?

Amennyiben részedről minden biztosított, azaz mind vizuálisan mind szövegezés tekintetében elláttál minket a szükséges anyagokkal körülbelül 3-4hét alatt elkészülhet a weboldalad.

AZ ELKÉSZÜLT WEBOLDALON KÉSŐBB TUDOK MAGAMNAK VÁLTOZTATNI?

Amennyiben ez fontos számodra, tudunk olyan honlapot készíteni ahol van lehetőséged kisebb módosításokra, és egy rövid ingyenes betanítás során megmutatjuk számodra hogy ezt hogyan tudod megtenni. Amennyiben komolyabb struktúrális változtatásokra van szükséged, természetesen szívesen segítünk abban is a továbbiakban.

HONNAN SZEREZHETEK INFORMÁCIÓKAT A FEJLESZTÉS MENETÉRŐL?

A szolgáltatások menüpontra kattintva részletes leírást találhatsz egy egy szolgáltatás kivitelezésének állomásairól.

VAN EGY STARTUP ÖTLETEM MIT TEGYEK?

Amennyiben az ötletedet szeretnéd termékké formálni vedd fel velünk a kapcsolatot. A megkeresést követően felvesszük veled a kapcsolatot, és egy online meeting keretei között meghallgatjuk ötletedet.

Kezdjük el a közös munkát!

Vedd fel velünk a kapcsolatot és mesélj projektedről egy ingyenes online meetingen.

15 + 7 =